BornToKill
Organizator
Hmm... Ciekawe.
Proponuje wszystkim w tej chwili zmienić nazwiska, paszporty i uciekać jak najszybciej z Planety! Nie na koniec świata - tam Przyjaciele Komara napewno was znajdą!
Btw. Załóżcie sobię gdzieś wątek rozmów o Komarze ;D
Zbanowany
I PO 1 NIE DOSTALEMN NAWET 1 SZANSY A ZE THC WKLEILO NA FORUM ta rozmowę to za to mnie wyrzucilisice
a Ta rozmowa byla zarejestrowana miesiąc temu więc to nie am związku z turnieju i proszę o przywrócenie mnie do gry.Jesli macie cos do mnie to piszcie na gg...
Rządam przywrócenie mnie do turnieju!
Uczestnik
Jak napisales to na CB, to nie musiales pisac tu. -.- I na odwrot. Wystarczy zamiescic post w jednym miejscu.
Komar - trafiłeś na organizatorów takich jak Ja i Knife (a.k.a Dag) którzy mają bardzo dużo za sobą na db (i to nie w pozytywach). Nie mamy reputacji (szczególnie ja) i ludzie na nas srają, tak samo jak na Ciebie (no na Ciebie bardziej bo jesteś kruwa jeb**** idiotą), ale jednym się różnimy - my potrafimy przyznać się do błędu, a ty jak idiota próbujesz wmawiać nam swoje rację. W ten sposób tylko się pogrążasz. Jeśli chcesz jeszcze pograć na gg próbuj wszystko odkręcić, zacznij przepraszać wszystkich dookoła i błagać o wybaczenie.
Nie mam zamiaru już kłucić się w tym temacie.
P.S Komar słyszałem, że ruszyło Zitro-stats (POWRÓT =EoNN= ) Bądź posłusznym dzieckiem graj na servie KM i bij staty po cichutku
Pozdrawiam wszystkich
Bentas.
Użytkownik
Ale knife to znaczy e prechodziny ny razen dalej czy gramy z kimś?
Zbanowany
Benstias uwazaj do kogo mówisz chodz an 1vs1 zrobie ci taki wstyd jakiego nigdy nie doznasz
15563301 pisz a pozniej bo przegranym sparze nei bedzie ci juz tak wesolo
Użytkownik
Widze ze nie rozumiesz textu pisanego, zamknijcie tematy/zbanujcie konta bo tu nic nie pomoże
KomarPRO napisał:
zrobie ci taki wstyd jakiego nigdy nie doznasz
Faktycznie, nie doznasz wstydu. Szczerze mówiąc komar zdziwił bym się, gdyby Bentas chciał zagrać z tobą, szkoda czasu na ludzi ułomnych;]
Zbanowany
No cóz .SOry za moje zachowanie i pozdrawiam;]
Czemu szkoda ?? Przyjmuje wyzwanie. Nie lubie grać z dziećmi, ale dam mu muta i ułatwie temu dziecku odejście z db wklejając tu screeny
P.S - Komar już raz mi groziłeś tym "1v1". Jak było 3;0 dla mnie wyszedłeś z servera