BornToKill
Organizator
Hmm... Ciekawe.
Proponuje wszystkim w tej chwili zmieniæ nazwiska, paszporty i uciekaæ jak najszybciej z Planety! Nie na koniec ¶wiata - tam Przyjaciele Komara napewno was znajd±!
Btw. Za³ó¿cie sobiê gdzie¶ w±tek rozmów o Komarze ;D
Zbanowany
I PO 1 NIE DOSTALEMN NAWET 1 SZANSY A ZE THC WKLEILO NA FORUM ta rozmowê to za to mnie wyrzucilisice
a Ta rozmowa byla zarejestrowana miesi±c temu wiêc to nie am zwi±zku z turnieju i proszê o przywrócenie mnie do gry.Jesli macie cos do mnie to piszcie na gg...
Rz±dam przywrócenie mnie do turnieju!
Uczestnik
Jak napisales to na CB, to nie musiales pisac tu. -.- I na odwrot. Wystarczy zamiescic post w jednym miejscu.
Komar - trafi³e¶ na organizatorów takich jak Ja i Knife (a.k.a Dag) którzy maj± bardzo du¿o za sob± na db (i to nie w pozytywach). Nie mamy reputacji (szczególnie ja) i ludzie na nas sraj±, tak samo jak na Ciebie (no na Ciebie bardziej bo jeste¶ kruwa jeb**** idiot±), ale jednym siê ró¿nimy - my potrafimy przyznaæ siê do b³êdu, a ty jak idiota próbujesz wmawiaæ nam swoje racjê. W ten sposób tylko siê pogr±¿asz. Je¶li chcesz jeszcze pograæ na gg próbuj wszystko odkrêciæ, zacznij przepraszaæ wszystkich dooko³a i b³agaæ o wybaczenie.
Nie mam zamiaru ju¿ k³uciæ siê w tym temacie.
P.S Komar s³ysza³em, ¿e ruszy³o Zitro-stats (POWRÓT =EoNN= ) B±d¼ pos³usznym dzieckiem graj na servie KM i bij staty po cichutku
Pozdrawiam wszystkich
Bentas.
U¿ytkownik
Ale knife to znaczy e prechodziny ny razen dalej czy gramy z kim¶?
Zbanowany
Benstias uwazaj do kogo mówisz chodz an 1vs1 zrobie ci taki wstyd jakiego nigdy nie doznasz
15563301 pisz a pozniej bo przegranym sparze nei bedzie ci juz tak wesolo
U¿ytkownik
Widze ze nie rozumiesz textu pisanego, zamknijcie tematy/zbanujcie konta bo tu nic nie pomo¿e
KomarPRO napisał:
zrobie ci taki wstyd jakiego nigdy nie doznasz
Faktycznie, nie doznasz wstydu. Szczerze mówi±c komar zdziwi³ bym siê, gdyby Bentas chcia³ zagraæ z tob±, szkoda czasu na ludzi u³omnych;]
Zbanowany
No cóz .SOry za moje zachowanie i pozdrawiam;]
Czemu szkoda ?? Przyjmuje wyzwanie. Nie lubie graæ z dzieæmi, ale dam mu muta i u³atwie temu dziecku odej¶cie z db wklejaj±c tu screeny
P.S - Komar ju¿ raz mi grozi³e¶ tym "1v1". Jak by³o 3;0 dla mnie wyszed³e¶ z servera