BornToKill
Uczestnik
mam tego dojsc od poaczatku tych kolesi niewidzalem wiec uznaje to za walkower i wyznacie czas do kiedy ma to byc rozegrane bo nudzi sie ;p 2 tygodnie 1 etap robic
Uczestnik
Hmm... czymś mi tu śmierdzi... Ani razu kiegoś Żurka i Barszcza nie widziałem. Laska wiedziąc, że nie przejdzie dalej, to zrobił drugą pare wiedząc, że Organizator nie wylosuje laske i jego partnera np. z Rzulfem oraz Shakim, iż jest to przeciwnik z którym by nie mieli żadnych szans. Więc miał nadzieje, ze bedzie grał z nimi(sobą) Taka jest moja wersja co do tego meczu.
Ostatnio edytowany przez Corsarz (2009-09-19 21:51:44)
Organizator
Hahaha XD
Uczestnik
;p Corsarz dzieki za pomysl nastepnym razem tak zrobie ale mozna sprawdzic IP zurka i barszcza i moje moge wam juz je dac 95.48.152.209 ale wiesz bylo losowanie ciezko by tak trafic
@edit
corsarz moze ktos tak zrobil i na to liczyl lecz mu niewyszlo
Ostatnio edytowany przez Laska (2009-09-20 07:10:23)
Użytkownik
Corsi ma troche racji.. no ale tez trudno by bylo wylosowac akurat zurka i barszcza..
Uczestnik
ja bardziej bym obstawial, ze sobie jaja robil ktos typu dymano
ciagle nawija o barszczu, wiec by pasowalo
chyba, ze to nie on pisal o barszczu, to zmiencie sobie na tego, co tak pisal
Zbanowany
xD
Organizator
I tak Żurek i Barszcz to pr0.
Nie znacie się Boty :<
Organizator
BH pisał o barszczu, ale to nie on.
Uczestnik
Huh... Organizator by nie zrobił tak byście zagrali z lepszym od siebie przeciwnikiem jak to jest w Pucharze UEFA. Knife dał Tobie zarazem Im szanse, by przejśc do następnej fazy turnieju, kminisz?
Ostatnio edytowany przez Corsarz (2009-09-20 12:31:23)
Uczestnik
niezbyt ale hu.. mnie to bo i tak niemam z zurkiem nic wspolnego
Organizator
Organizatorzy mają w planie, wyeliminować połowę pr0 par... Corsarz nas rozgryzł! :<